Декор для нігтів, пігмент (морквяний)

Код продукту: 9945
Залишок на складі: немає в наявності
47 ₴
1,09 €
1,17 $
21 купили
21 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 43
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід'ємна частина модного світу манікюру. Завдяки декораціям можливо прикрасити нігтьову пластину, зробити її більш виразною та привабливою. Один із найпопулярніших видів декору - пігмент.

Пігмент - це порошок, який прикрашає нігтьову пластину. Є багато видів пігментів: матовий, переливаючий, з ліловим, блакитним, помаранчевим відтінками тощо. Але одним з найцікавіших є морквяний пігмент.

Морквяний пігмент має кольори від оранжевого до жовтого відтінків. Він дуже добре поєднується з темними кольорами лаку, такими як чорний, темно-синій або фіолетовий. Разом з цим, морквяний пігмент можна використовувати для створення ультрамодних дизайнів манікюру з етнічними мотивами.

Щоб застосувати морквяний пігмент, належить запустити процес нанесення нігтів. Після того, як лак висохне, наноситься тонкий шар пігменту за допомогою аплікатора або пензлика. Це можна зробити в одному або декількох шарах, залежно від бажаного результату. Потім пігмент закріплюється спеціальним лаком для фіксації.

Крім морквяного пігменту, є інші цікаві варіанти декору для нігтів, такі як ефект хрому, мерехтливий градієнт, блискучі камені та інші. Важливо не забувати, що хороший манікюр - це не тільки краса, а й догляд за нігтями. Тож перед використанням будь-яких засобів декору, варто добре підготувати нігті та шкіру навколо них.