Кристал зелені (в тарі)

Код продукту: 9899
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Кристал зелені – це неймовірно гарний декор для нігтів, який знаходиться у тарі. Він створений із сваровських каменів, які блакитним голубом переливаються у зелений відтінок. 

Для того, щоб нанести кристал на нігті, потрібно мати нарощені нігті, а також мати набір для нарощування нігтів та матеріали для фіксування декору. Після того, як на нігті нанесено базовий шар і покриття лаком, можна розпочинати декорування нігтів кристалами. 

Кристал зелені, що знаходяться у тарі, мають різні розміри, що дає можливість створити різноманітний дизайн. Їх можна розмістити на нігтях як окремо, так і у комбінації з іншими кристалами, стразами та різними видами декору. Це надасть нігтям вигляду елегантності та стилю. 

Кристали сваровського виробництва мають високу якість і довговічність. Тому, після нарощування кристалів на нігтях, вони можуть триматися протягом декількох тижнів. Також, за допомогою кристалів можна створити оригінальний та креативний дизайн для нігтів. 

Отже, кристали зелені у тарі - чудовий вибір для тих, хто любить прикрасити свої нігті та створювати свій власний стиль. Вони допоможуть створити неповторний дизайн і нададуть нігтям оригінальність.