Наклейка для нігтів (Sticker) Global Fashion MZ-044 (фосфорні)

Код продукту: 9761
Залишок на складі: немає в наявності
10,50 ₴
0,24 €
0,26 $
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 9.20
Ширина 6.70
Висота 0.01
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів – це простий і швидкий спосіб прикрасити свої нігті. Сьогодні ми хочемо розповісти про наклейку Global Fashion MZ-044 (фосфорні) і розказати, які переваги вона має.

Наклейка Global Fashion MZ-044 прикрасить будь-який манікюр і додасть йому світящих елементів. Вона має фосфорний ефект, тому в темряві наклейки світяться. Це чудова ідея для тих, хто любить оригінальність і деталі, щоб додати ще більше краси і дивовижності в свій образ.

Наклейки Global Fashion MZ-044 мають велику кількість дизайнів. Вони можуть бути в різних формах, включаючи сердечка, зірки, квіти, геометричні форми і багато іншого. В цьому наборі вас чекає 12 разних дизайнів. Ви можете вибрати свій улюблений або спробувати усі.

Ця наклейка для нігтів виготовлена з високоякісні матеріалів, що забезпечує йому тривалий термін зберігання і зберегти своє стан після багатьох носінь. Без кошторисів, навіть вид єдиці наклейок справиться з достатньої кількість манікюрів, щоб виручити вам з важкої ситуації.

За допомогою наклейки Global Fashion MZ-044 ви можете легко та швидко створити унікальний та сміливий манікюр, який напевне не залишить байдужим нікого з оточуючих. Ці наклейки додадуть вашому стилю неповторність і світяще обличчя.