Слайдер-дизайн, перекладні наклейки 0881

Код продукту: 9724
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 42
Розміри
Довжина 6.00
Ширина 12.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слайдер-дизайн та перекладні наклейки 0881 – це фантастичний спосіб прикрасити свої нігті і зробити руки більш красивими і ефектними. Не важливо, чи ви професійний майстер манікюру, чи робите свій манікюр вдома, слайдер-дизайн та перекладні наклейки 0881 – це ідеальний варіант для тих, хто не бажає витрачати багато часу на створення складного та неймовірного дизайну.

Слайдер-дизайн – це спосіб декорування нігтів за допомогою спеціальних плівок, які мають вигляд невеликих рисунків та малюнків, розташованих на прозорому фоні. Покладаючи плівку на нігтьову пластину та притискаючи її гарячим прасуванням, рисунок чудово прилипає до поверхні нігтя і дивовижно виглядає.

Перекладні наклейки 0881 – це ще один спосіб прикрасити нігті. Вони складаються з невеликих малюнків, які можна легко перенести на поверхню нігтів без додаткових зусиль. Крім того, їх можна комбінувати з іншими декоративними елементами, наприклад, з глітерами, акриловими фарбами, стразами і навіть водними наклейками.

Тепер ви можете легко надати своїм нігтям красивий та ефектний вигляд за допомогою слайдер-дизайну та перекладних наклейок 0881. Ви можете вибрати будь-який дизайн, який вам подобається – ці елементи декору дозволяють творити безліч різних варіантів манікюру, що прикрашатимуть ваші руки і залишатимуться в центрі уваги впродовж тривалого часу.