Слайдер-дизайн, перекладні наклейки 0590

Код продукту: 9719
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Слайдер-дизайн та перекладні наклейки 0590: весела та проста у творенні нейл-арт композиція

Для того, щоб зробити свій манікюр незабутнім та оригінальним, не обов'язково мати великий досвід у нейл-арті, складне обладнання чи багато вільного часу. Сучасний ринок встигає задовольнити потреби навіть найвимогливіших красунь, які знаходять ідеальний манікюр не лише у салонах краси, а й в них самих. Для творення цікавих та простих дизайнів, можна використовувати слайдер-дизайн та перекладні наклейки 0590.

Слайдер-дизайн - це невелика пластикова плівка з малюнком. Її накладають на нігті, активуючи пластик гарячою водою чи сухим прасуванням. Після цього ретельно виводять блискучу картинку на поверхні нігтя. Слайдери можна використовувати на одному нігтьовому покритті, поєднуючи їх з різними лаками, або створювати запаморочливі малюнки, перев'язуючи кілька слайдерів між собою. 

Перекладні наклейки 0590 - це зручний та швидкий спосіб зробити свій манікюр яскравим та оригінальним. Наклейки застосовуються на чисту поверхню нігтів, легко фіксуються і гарно виглядають. Вони допомагають створити яскраві та вишукані малюнки на нігтях, більше того, їх можна комбінувати з різними кольорами лаку, створюючи унікальні манікюри.

Щоб застосувати перекладні наклейки, потрібно провести незайману уламкову поверхню нігтів, нанести голосок, а потім деякий час витримати його доки не стане липкуватим. Ставимо наклейку на ніготь і вирівнюємо її, так, щоб не залишалося зворотньої сторони, прикладеної до поверхні. Наклейки можна наклеювати на усю поверхню нігтя, або оформити їх з урахуванням білих проміжків в малюнку.

Насолоджуйтесь яскравими та оригінальними манікюрами просто зараз! Для цього замовте слайдер-дизайн або перекладні наклейки 0590 у онлайн-магазині та створіть унікальний манікюр який підійде саме вам!