Камені Swarovski круглі SS6 12 шт

Код продукту: 9304
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,01 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 765
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені Swarovski круглі SS6 12 штук: ідеальний декор для нігтів

Якщо ви шукаєте ідеальний декор для своїх нігтів, то камені Swarovski круглі SS6 стануть відмінним вибором. Ці камені виготовлені з високоякісного стекла і відрізняються неповторним блиском і кристальною чистотою. Swarovski - світовий лідер у виробництві кристалів, який відзначається бездоганністю якості.

SS6 - це один з найпопулярніших розмірів каменів Swarovski, який ідеально підходить для декорування нігтів. У пакуванні міститься 12 каменів, що досить, щоб прикрасити всі нігті на обох руках. Розмір камінців дорівнює 2 мм, що дозволяє застосовувати їх для створення як дискретних елементів декору, так і більш насичених композицій.

Камені Swarovski круглі SS6 можуть використовуватися на будь-яку поверхню нігтів: гель-лак, гель, акрил. Вони легко закріплюються на нігтях та довго тримаються на них. Камені Swarovski можна також використовувати для створення оригінальних прикрас на інших деталях манікюру, наприклад, на пальчиках-ковпачках.

Камені Swarovski - це досить дорогий вид декору, але їх блиск і якість виготовлення стануть гарантією того, що ви отримаєте неповторний елемент декору, який буде радувати вас довгий час.

Отже, камені Swarovski круглі SS6 12 штук - це чудовий вибір для тих, хто хоче створити яскравий і оригінальний декор на своїх нігтях. Ці камені зроблять ваш манікюр блискучим і неповторним!