Камені Swarovski SS5 бірюзовий

Код продукту: 9264
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 8.00
Висота 0.02
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski SS5 бірюзового кольору є дуже популярним декором для нігтів серед фешністок та креативних майстрів манікюру. Ці камені вирізняються своєю високою якістю та чудовим виглядом, що додає неймовірного блиску та чарівності будь-якому манікюру.

Камені Swarovski - це вироби світового виробництва, виготовлені з надзвичайно якісних скла та кристалів. Ці камені мають бездоганний вигляд та прекрасно підходять для декора нігтів, що є дуже модно та популярно серед дівчат.

Щоб додати до свого манікюру ефектність та оригінальність, майстри манікюру використовують камені Swarovski SS5 бірюзового кольору, який додає незабутніх акцентів та кокетливості будь-якому образу. Свіжий відтінок бірюзового кольору буде прекрасно виглядати як на світлих, так і на темних тонових основах манікюру.

Камені Swarovski SS5 бірюзового кольору можна використовувати як на цілому поверхні нігтів, так і для створення різних узорів і акцентів. Ця красива і оригінальна прикраса нігтів приверне увагу усіх оточуючих та додасть неповторний шарм вашому образу.

Тому, якщо ви любите манікюр та хочете виділятися серед інших, зверніть увагу на камені Swarovski SS5 бірюзового кольору. Ця чудова прикраса нігтів додасть вашому образу неповторності та чарівності, якої такі потрібно для успішного стилю.