Камені Swarovski чорні SS5

Код продукту: 9235
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 7.80
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені Swarovski чорні SS5: деталь, яка змінить ваші нігті назавжди

Камені Swarovski є одними з найбільш популярних на ринку нігтьової індустрії. Їх слава полягає в якості та різноманітності декору. Один з найбільш стильних варіантів цих каменів - Swarovski чорні SS5.

SS5 - розмір каменю - 1,8 мм. Можна використовувати як окремо, так і у комплексі з іншими каменями Swarovski. Такий декор можна використовувати на будь-якій формі нігтів, від круглих до кутових.

Камені Swarovski чорні SS5 - це чудовий вибір для шанувальників краси та екстравагантності. Ці камені надають нігтям урочистість та незвичайність. Легко вписується в будь-який стиль манікюру, від казкового до брутального.

Більшість спеціалістів рекомендують використовувати чорні камені Swarovski в комплексі з іншими декоративними елементами, щоб надати їм більш елегантний та оригінальний вигляд.

Крім того, камені Swarovski можуть бути використані як на натуральних, так і на штучних нігтях. Вони є легкими, зручними у застосуванні та тривалими, тому що мають повний захист від потертостей та царапин.

Зазвичай камені Swarovski чорні SS5 продаються в пакетах по 100 штук. Вважається, що 50-60 каменів достатньо для нігтів на обох руках. Ціна на такі камені залежить від виробника, але вже більше 10 років Swarovski доводить свою якість та надійність у світі нігтьової індустрії.

Отже, якщо ви бажаєте надати своїм нігтям більш яскравість та стильність, то камені Swarovski чорні SS5 - ідеальний вибір, щоб надати вашим нігтям більш ексклюзивний вигляд. Нігті з каменями Swarovski - це завжди доречний та яскравий вибір.