Втирка для нігтів пластівці юки 11

Код продукту: 9213
Залишок на складі: багато
81 ₴
1,88 €
2,06 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 801
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Втирка для нігтів пластівці юки 11 – це інноваційний продукт, який став дуже популярним серед любителів нарощування нігтів та професійних майстрів.

Пластівця юка – це гель, зроблений з рослинного пресованого масла юки і містить в собі високу концентрацію вітамінів і мінералів, необхідних для здоров'я і краси нігтів. Втирка на основі пластівції юки 11 допомагає зміцнити нігтьову пластину, збільшити її еластичність і відновити природний блиск.

Цей продукт підходить для всіх типів нігтів, включаючи руйнівні і тонкі нігті, які легко ламаються або розшаровуються. Втирка допомагає покращити стан нігтів, зменшити їх вразливість, запобігає появі тріщин і сколів.

Нанесення втирки на нігті дуже просте. Достатньо нанести невелику кількість засобу на поверхню нігтя і злегка розподілити його по всій площі нігтя з допомогою пензлика. Потім потрібно ретельно помасажувати нігтьову пластину, щоб втирка проникла в глибину нігтів.

Втирка для нігтів пластівці юки 11 має приємний аромат, не забруднює одяг і не залишає жирних слідів. Він може застосовуватися як самостійний терапевтичний засіб або як додатковий компонент до інших процедур з догляду за нігтями.

Таким чином, втирка для нігтів на основі пластівці юки 11 є дуже ефективним і безпечним продуктом, який допоможе вирішити багато проблем зі здоров'ям і красою нігтів. Він стане незамінним помічником для всіх, хто хоче мати гарні, здорові і доглянуті нігті.