Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05

Код продукту: 9206
Артикул: GF-T05
Залишок на складі: багато
87 ₴
2,02 €
2,21 $
129 купили

Кількість:

129 купили
Характеристика
Артикул GF-T05
Перегляди 834
Розміри
Довжина 10.00 cm
Ширина 7.00 cm
Висота 1.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нанесіть втирку на фінішне покриття без липкого шару. У разі, якщо ви використовуєте топ з липким шаром, попередньо використовуйте рідину для знежирення, а потім використовуйте втирку.
Найважливішим фактором для отримання дзеркального ефекту є час полімеризації топа без липкого шару, який слугуватиме підкладкою. Час залежить від потужності лампи (зазвичай 30-45 секунд). У разі, якщо ви не змогли домогтися ідеального втирання, рекомендується протерти топ знежирювачем. Втирка перекривається одним або двома шарами топа, запечатуючи при цьому торці, ретельніше ніж зазвичай.
ВТІРКА BAR-BE AURORA PIGMENT
дзеркальне сяйво
легкість у нанесенні
ультра-тонке покриття
хромове сяйво
ПЕРЕВАГА:
Втирка Bar-Be Aurora Pigment - це дзеркальний пил для дизайну дуже яскравих нігтів. Втирка дає змогу зробити чарівний хромовий манікюр із чудовими модними відтінками.
Колір покриття, на який наноситься пігмент, має значення так само, як і сам гель-лак. Оскільки пігмент напівпрозорий, то дзеркальний ефект залежно від кольорового гель-лаку може бути з його відтінком.

Пігмент потрібно втирати на Алмазний топ від Globalfashion.

Дуже важливо, щоб топове покриття було максимально рівним, без горбків і бульбашок - всі ці дрібні вади будуть сильно виділятися під втиркою.

Алмазний топ необхідно гарненько просушити перед процедурою, можна навіть збільшити час полімеризації в лампі вдвічі.

Втирку можна робити як пальцем, так і спонжем, аплікатором для тіней, силіконовим пензлем або чимось ще подібного роду

Сильно терти пігмент не варто, щоб блискітки, які вже прилипли не стерлися.

Не варто користуватися рідним пензлем від топа - краще виділити окремий, щоб блискітки не опинилися потім у флаконі.

Після втирки потрібно дуже добре струсити зайві частинки, інакше топ їх легко зачепить.

Перед покриттям втирки топом не забуваємо трохи підпиляти торець.
Це допоможе позбутися блискіток на ньому і якісно запечатає ніготь із дизайном. Торець також потрібно добре запечатувати топом. Якщо цього не зробити, фініш з часом може облізти і дизайн на кінчиках буде стиратися.
гр.
0.5
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
GF-T05
GF72
GF32
GF22
GF09
GF04
GF-T09
9204
9203
9205
9207
9202
10655
9206
Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05: стиль і довготривалість

Нарощування нігтів та декор для них стали досить поширеними в останні роки серед жінок у всьому світі. Але якщо ви вже нанесли на свої нігті відповідну основу, настала пора прикрасити їх ще й втиркою для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05.

Ця втирка має унікальний колір – вишнево-червоний з блискітками, який виглядає дуже стильно і оригінально. Головною перевагою втирки для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05 є те, що вона може зберігати свій вигляд на нігтях до 3-х тижнів. Тобто, не потрібно постійно наносити нові лаки чи втирки на нігті, щоб вони залишалися красивими.

Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05 дуже проста в застосуванні. Її можна нанести на нігті як базовий колір, або ж нанести невелику кількість на звичайний чорний лак, щоб створити більш глибокий колір. Також, витрішки для нігтів можна використовувати для декорування нігтів, додаючи до них блискітки.

Отже, якщо ви хочете мати неповторний образ з чудовими нігтями, то втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T05 стане незамінною річчю у вашій косметичній сумочці. Вона додасть вашим нігтям неповторний стиль, та зробить їх більш вишуканими і яскравими.