Каучуковая база для гель лака френч с шиммером , Rubber Base Coat French, 8 мл., Global Fashion 016

Код продукту: 8218
Залишок на складі: немає в наявності
120 ₴
2,79 €
3,01 $
(5)
213 купили
(5)
213 купили
Характеристика
Перегляди 1110
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору FG-16
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-03 20:34:07
5

2023-09-16 01:17:42
5

2021-09-27 11:39:13
5

Цією фірмою давно користуюся, дуже подобаються молочні гелі, тепер ще й з шимером💞💕💕.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлирующая каучуковая база с блёстками быстро самовыравнивается, легко наносится, не растекается при распределении по ногтевой пластине и не затекает на боковые валики и кутикулу. Обладает комфортной консистенцией и отличной носибельностью благодаря высококачественному американскому сырью. База предназначена для использования в качестве основы для гель-лака, а также может применяться в качестве камуфлирующего покрытия для френч-маникюра. При нанесении в один слой цвет полупрозрачный. Нанесение выравнивающим слоем даёт самостоятельный плотный цвет. База с шиммером скрывает эстетические недостатки ногтей, придавая им красивый и ухоженный вид. Удобная кисть облегчает выкладку базы на ноготь и обеспечивает экономичный расход.

Покрытие полимеризуется 2 минуты в UV-лампе и 30-60 секунд в LED-лампе.

Каучукова база для гель лака френч з шиммером - це інноваційний продукт знаменитого бренду Global Fashion. Ця база необхідна для того, щоб ваш гель-лак френч максимально тривалий час зберігав свій ідеальний вигляд.

Особливість Rubber Base Coat French полягає у її складі, а саме - використані каучукові компоненти. Це дозволяє створити гнучкий, міцний та еластичний покриття, яке не лущиться та не осколюється.

Крім того, база має приємний відтінок з шиммером, який додає вашим нігтям блиску та іскру. Всього лише один шар покриття цією базою зробить ваші нігті більш привабливими та жіночними.

Global Fashion 016 Rubber Base Coat French поставляється в зручному флаконі ємністю 8 мл, який легко поміститься в вашій косметичній сумочці. Застосовувати базу дуже просто - нанесіть її на очищену поверхню нігтів тонким шаром та висушіть лампою.

Також варто зазначити, що виробники Global Fashion завжди працюють над удосконаленням своїх продуктів та дотримуються найвищих стандартів якості. Тому ви можете бути впевнені в тому, що каучукова база для гель лака френч зі шиммером від Global Fashion буде чудовою інвестицією в вашу красу та догляд за нігтями.