Каучуковая база для гель лака молочная с шиммером, Rubber Base Coat French, 8 мл 04

Код продукту: 8086
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
(5)
75 купили

Кількість:

(5)
75 купили
Характеристика
Перегляди 769
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-11-01 10:06:17
5

Колір супер, у нанесенні теж без проблем

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлювальна каучукова база з блискітками швидко самовирівнюється, легко наноситься, не розтікається під час розподілу по нігтьовій пластині та не затікає на бічні валики й кутикулу. Має комфортну консистенцію і відмінну носибельність завдяки високоякісній американській сировині. База призначена для використання як основа для гель-лаку, а також може застосовуватися як камуфлювальне покриття для френч-манікюру. Під час нанесення в один шар колір напівпрозорий. Нанесення вирівнювальним шаром дає самостійний щільний колір. База з шимером приховує естетичні недоліки нігтів, надаючи їм красивого і доглянутого вигляду. Зручний пензлик полегшує викладку бази на ніготь і забезпечує економічну витрату.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі та 30-60 секунд у LED-лампі.

Нарощування та дизайн нігтів є справжнім мистецтвом, яке вимагає професійних знань і досвіду. Але один із найважливіших кроків у створенні красивих і здорових нігтів - використання якісних матеріалів для нарощування та декорування.

Одним з таких матеріалів є каучукова база для гель лаку з шимером. Ця база дає змогу не тільки захистити нігті, а й додати їм ефектного блиску та оригінального дизайну.

Каучукова база для гель лаку молочного кольору з шимером - Rubber Base Coat French, об'ємом 8 мл (номер 04) - це надійний і якісний продукт, який варто спробувати кожній дівчині, яка захоплюється манікюром.

Ця база вирізняється не тільки стійкістю, а й м'якістю, що позбавляє нігті від можливої травми. Вона легко наноситься і надає нігтям природного, вишуканого французького вигляду. А невеликий шимер у складі бази дає змогу надати нігтям розкішного блиску, який привертатиме увагу оточення.

Крім того, каучукова база для гель лаку з шимером не завдає шкоди нігтям і шкірі пальців. Це дає змогу робити процедуру нарощування та дизайну нігтів максимально комфортною та безпечною для клієнта.

Використовуючи цю базу з шимером, ви зможете створювати оригінальні та красиві нігті, які гармоніюватимуть з вашим стилем і залишатимуть приємне враження на оточуючих.

Не чекайте, спробуйте каучукову базу для гель лаку молочного кольору з шимером - Rubber Base Coat French, і отримуйте радість від красивих і здорових нігтів!