Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка для волосся Global Fashion 8585 red N73

Код продукту: 7694
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,27 $
38 купили

Кількість:

38 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1335
Кількість товарів в одній коробці 144
Розміри
Довжина 26.00
Ширина 11.00
Висота 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щітка для волосся Global Fashion 8585 red N73: комфорт та стиль у догляді за волоссям

Гарне та здорове волосся - це завжди в ціні. І, щоби підтримувати його відмінний стан, треба використовувати не тільки якісні засоби, але й правильні інструменти. Ідеальною допомогою тут слугує щітка для волосся Global Fashion 8585 red N73 - надійний, зручний та стильний аксесуар, який забезпечить комфорт у процесі розчісування волосся.

Однією з найважливіших переваг щітки Global Fashion 8585 red N73 є її зручна форма. Кисточка надає змогу зберігати необхідну динаміку під час розчісування та гладкої і багатофункціональної форми для виконання різних завдань. Завдяки цьому, використовуючи щітку, ви з легкістю зможете розчісувати волосся різної товщини, в формувати різноманітні прически та підсушувати волосся після миття.

Крім того, щітка Global Fashion 8585 red N73 відрізняється неймовірно високою якістю. Завдяки виготовленню з високоякісних матеріалів вона дуже служить довгий час і при цьому не пошкоджує волосся. Надійна конструкція гарантує, що щітка легко перенесе навантаження під час щоденного догляду за волоссям.

Нарешті, стильний дизайн Global Fashion 8585 red N73 не залишить байдужим жодного любителя модної та стильної естетики. Яскравий червоний колір з довговічним покриттям забезпечить, що щітка буде надовго виглядати як нова. Крім того, розмір 24 х 7 см стане ідеальним для зберігання щітки в будь-якому місці: в дорожньому мешканці, на робочому столі чи в ванній кімнаті.

Ось чому, якщо вам потрібна якісна і зручна щітка для волосся, Global Fashion 8585 red N73 є найінтелігентнішим вибором. Вона легка, ергономічна, надійна та стильна - ідеальний аксесуар для догляду за волоссям.