Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Щітка для волосся Global Fashion M9552DA N51

Код продукту: 7639
Залишок на складі: немає в наявності
40 ₴
0,93 €
1,02 $
28 купили
28 купили
Опис

Відмінно розчісує і дбайливо розплутує волосся, не пошкоджуючи його. Має масажний ефект і стимулює мікроциркуляцію завдяки щіткам з м'якими кінчиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1370
Розміри
Довжина 17.50
Ширина 4.00
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарське мистецтво не могло бути повним без використання якісного інструментарію, якими є також щітки для волосся. Добре підібрана щітка зробить процес укладання волосся приємним та швидким, а їх зовнішній вигляд - красивим та здоровим. Однією з таких якісних щіток є Щітка для волосся Global Fashion M9552DA N51.

Даний інструмент створений з високоякісних матеріалів, що дозволяє не тільки ретельно доглядати за волоссям, а й захищати його від пошкоджень. Щітка має м'які щетини з приємним двоколірним покриттям, яке забезпечує надійний та безпечний захист від термічного впливу.

Щітка для волосся Global Fashion M9552DA N51 підходить для будь-якого типу волосся, незалежно від їх довжини чи текстури. Вона дозволяє швидко та красиво укладати волосся, регулюючи їх об'єм та форму. Довга та зручна ручка дозволяє дотримуватися правильної позиції в руці, зменшуючи втому під час роботи.

Отже, Щітка для волосся Global Fashion M9552DA N51 - це ідеальний інструмент для перукарів та будь-яких любителів укладання волосся. З її допомогою ваше волосся буде завжди виглядати блискучим та здоровим, а процес укладання стане ще більш приємним та ефективним. Обирайте якість, вибирайте Щітку для волосся Global Fashion M9552DA N51.