Гребінець Estet Celcon N600

Код продукту: 7437
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 5
Розміри
Довжина 24.60
Ширина 7.00
Висота 0.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Гребінець Estet Celcon N600 – новий виток перукарського мистецтва

Перукарське мистецтво в сучасному світі розвивається все швидше і швидше. Не має значення, чи ви професійний перукар, чи звичайна людина, яка хоче мати незвичайний образ на новий рік – обов'язково чули про Гребінець Estet Celcon N600.

Якщо раніше для створення чудових зачісок потрібні були купа різних інструментів – гребінця, щипців, фена та інших – то тепер з'явилася можливість забезпечити себе чи свого клієнта зручним інструментом – Гребінець Estet Celcon N600.

Пристрій має бездротове з'єднання з мережею, тому можна працювати з ним і в умовах відсутності електромережі. Підходить для створення різних зачісок, навіть для фарбування волосся. Незамінний елемент в арсеналі будь-якого перукаря та косметолога.

Його гарна риса полягає в тому, що він дуже легкий та зручний. З ним легко працювати і вдосконалювати свої техніки. Також, пристрій дуже простий у використанні – ніяких навчань не потрібно, адже його можна просто взяти в руки і почати працювати.

Однак, як і будь-який інструмент, він вимагає обережного поводження, тому що має досить дрібні деталі. На далеку відстань займатися створенням зачісок з допомогою Гребінець Estet Celcon N600 не варто.

Також варті уваги неймовірні можливості приладу. З ним можна легко корегувати зачіску, збільшувати її об'єм, розчісувати волосся, навіть гладити їх. Це забезпечить вам ідеальний вигляд на довгий час.

У комплекті до приладу йдуть запасні насадки різних розмірів та функцій, завдяки чому створення ідеальної зачіски стане ще простішим і швидшим.

Отже, Гребінець Estet Celcon N600 – це новий виток в перукарському мистецтві, який допоможе просто та швидко створювати ідеальні зачіски, а також забеспечить догляд за волоссям. Якщо ви професійний перукар, або просто бажаєте експериментувати з волоссям, це вам обов'язково повинно сподобатися.