Ідеальна для надання волоссю об'єму й укладання великими локонами. Забезпечує легку завивку прямого і розпрямлення кучерявого волосся.

Брашинг Global Fashion 889LE

Код продукту: 7404
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
69 купили

Кількість:

69 купили
Опис

Ідеальна для надання волоссю об'єму й укладання великими локонами. Забезпечує легку завивку прямого і розпрямлення кучерявого волосся.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1428
Розміри
Довжина 25.00
Ширина 11.00
Висота 6.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Брашинг Global Fashion 889LE: ідеальний партнер для перукарів

Сучасне перукарське мистецтво вимагає від фахівців не тільки професійних навичок, а й високотехнологічного обладнання. У світі професійного обладнання для перукарів одним з найпопулярніших пристроїв для моделювання зачіски є брашинг Global Fashion 889LE.

Брашинг Global Fashion 889LE - це перукарський інструмент, який дозволяє не тільки легко розчісувати волосся, але і створювати різноманітні зачіски. Завдяки спеціальному дизайну щетинок і керамічному покриттю корпусу, він швидко нагрівається і рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні.

Однією з головних переваг брашинга Global Fashion 889LE є можливість регулювання температурного режиму. Таким чином, перукар може підібрати оптимальну температуру для кожного клієнта окремо, залежно від стану волосся та задачі, яку потрібно вирішити.

Крім того, брашинг Global Fashion 889LE забезпечує максимальний комфорт праці для перукарів. Його легкий і зручний корпус не втомлює руку і не заважає роботі. Кнопка включення / виключення на дуже зручному місці, що дозволяє переходити в режим очікування без затримок.

За допомогою брашинга Global Fashion 889LE створення яскравої та креативної зачіски стає легким і приємним процесом. Цей інструмент робить перукарську роботу уявлення більш простою і ефективною. Тому, якщо Ви ще не придбали брашинг Global Fashion 889LE, то саме час почати обрати підтримку своєї перукарської практика з найкращим виробником обладнання для зачіски.