Міцні поліетиленові одноразові рукавички. Використовуються в перукарнях і салонах краси під час роботи з фарбувальними сумішами. У наборі 100 штук.

Рукавички одноразові 100 шт.

Код продукту: 7382
Залишок на складі: багато
25 ₴
0,58 €
0,63 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

Міцні поліетиленові одноразові рукавички. Використовуються в перукарнях і салонах краси під час роботи з фарбувальними сумішами. У наборі 100 штук.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 60
Кількість товарів в одній коробці 100
Розміри
Довжина 16.00
Ширина 22.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Рукавички для фарбування волосся - необхідний атрибут кожного перукарня. Вони забезпечують захист рук від хімічних реагентів в процесі фарбування волосся, дозволяють бути впевненим в тому, що нічого не зачепить руки перукаря або клієнта.

Рукавички одноразові 100 штук - це зручне та економічне рішення для кожного перукаря. В комплекті з цими рукавичками ви отримуєте 100 одноразових захисних засобів для вашої роботи.

Оскільки рукавички одноразові, то ви можете використовувати їх один раз та надалі викидати. Це позбавить вас від необхідності прати або дезінфікувати рукавички, зменшить час на підготовку до роботи та дозволить ефективніше використовувати час, зменшивши кількість перерв.

Рукавички одноразові 100 штук - це економічно вигідний варіант для тих, хто працює постійно. Однак, доступність не може замінити якість, тому не забудьте в першу чергу звернути увагу на якість матеріалу та його відповідність вимогам здоров'я та безпеки праці.

Отже, якщо ви шукаєте зручні та економічні захисні засоби для фарбування волосся, рукавички одноразові 100 штук - ваш вибір. Пам'ятайте про забезпечення якісної та здорової продукції для вашої роботи.