Поштучні накладні вії в економічній професійній упаковці. Приклеювати вії потрібно спеціальним клеєм для нарощування вій. Дані вії підходять тільки для професійного нарощування. У наборі вії довжиною: 8,10,12 мм. Товщина вії 0,10

Вії розсипом (поштучні) 12 мм

Код продукту: 7156
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,67 €
0,74 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Поштучні накладні вії в економічній професійній упаковці. Приклеювати вії потрібно спеціальним клеєм для нарощування вій. Дані вії підходять тільки для професійного нарощування. У наборі вії довжиною: 8,10,12 мм. Товщина вії 0,10

Характеристика
Характеристика
Перегляди 870
Номер полиці на склад H186
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Вії розсипом 12 мм: стильний аксесуар для красивого погляду

У світі моди тенденції та тренди постійно змінюються, але краса завжди залишається в трені. Однією з таких невмирущих тенденцій стали нарощені вії. З кожним роком вії стають все більш популярним аксесуаром в галузі краси, який можна зустріти на нашому вуличному одязі, рекламних банерах та соціальних медіа.

У сучасному світі майже кожна жінка, незалежно від свого віку, мріє про чарівний погляд з довгими та густими віями. Для тих, хто хоче досягти бажаного результату, існує велика кількість способів, зокрема багато технік та матеріалів для нарощування вій. Серед них особливе місце займає нарощування вій розсипом.

Вії розсипом 12 мм - це один з видів нарощування вій, яке дозволяє створити високоякісний та природний вигляд. Під час процедури нарощування фахівець додає до кожної натуральної вії кілька штучних війок, що дозволяє створити щільне та гармонійне покриття.

Одним з головних переваг вій розсипом є їх природний вигляд. Вони не тільки підкреслюють індивідуальність та красу очей, але також приводять їх до природного стану. Крім того, через використання високоякісних матеріалів та спеціальної техніки нарощування, вії розсипом 12 мм є досить довговічними та зберігають свою структуру та форму.

Вії розсипом 12 мм можуть використовуватися як на пляжі, так і на вечірньому заході. Вони нівелюють неідеальності та підкреслюють ваш природний красивий вигляд. Практично під будь-який наstrій, можна підібрати свій власний стиль та форму вій розсипом.

Враховуючи всі переваги нарощування вій розсипом 12 мм, можна зробити висновок про те, що це один з найкращих виборів для тих, хто хоче мати природний та вишуканий вигляд. Пам'ятайте, що нарощування вій це слід довірятися тільки професіоналам, і ви неодмінно будете задоволені результатом. Довершення краси та самовпевненості з віями розсипом 12 мм чекає вас.