Код продукта: GF-36

Универсальные формы для моделирования ногтей Подходят к большинству типов ногтей. Широкие формы устойчивы на ногтях. В рулоне 500 шт.

Однофазные формы для маникюра 300 шт. GF-36

Код продукту: 7015
Артикул: FO-19
Залишок на складі: немає в наявності
153 ₴
3,57 €
3,84 $
230 купили
230 купили
Опис

Код продукта: GF-36

Универсальные формы для моделирования ногтей Подходят к большинству типов ногтей. Широкие формы устойчивы на ногтях. В рулоне 500 шт.

Характеристика
Характеристика
Артикул FO-19
Перегляди 407
Кількість товарів в одній коробці 5
Розміри
Довжина 8.00
Ширина 8.00
Висота 7.40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Однофазні форми для манікюру GF-36 - це ідеальний вибір для професійних майстрів краси, які займаються нарощуванням нігтів. Комплект включає в себе 300 форм, що дозволяє ефективно працювати з клієнтами протягом тривалого часу.

Однофазні форми - це особлива технологія нарощування нігтів. З їх допомогою високо кваліфікований майстер зможе створити прекрасний дизайн і забезпечити довговічність результату. Технологія містить дві фази - побудова бази і нанесення фінішного покриття.

Однофазні форми GF-36 можна використовувати на довгу відстань, оскільки вони мають високу якість і легко наносяться на поверхню нігтів. Вони також легко вирізаються, що дозволяє отримати необхідну форму і довжину нігтів.

Характеристики однофазних форм GF-36:

- Комплект включає 300 форм;
- Швидко і легко наносяться;
- Легко вирізаються за необхідною формою і довжиною нігтів.

Загалом, якщо ви шукаєте високоякісні, надійні і ефективні однофазні форми для нарощування нігтів, то GF-36 забезпечить вам зручність, швидкість і бездоганний результат. Будь-який майстер зможе працювати з цими формами з легкістю і ефективністю, а клієнти будуть задоволені результатом їх роботи.