Код продукту: -Led Лампочка запаска

Лампочка запаска-Led

Код продукту: 6522
Залишок на складі: немає в наявності
195 ₴
4,54 €
4,89 $
(5)
1 купили
(5)
1 купили
Опис

Код продукту: -Led Лампочка запаска

Характеристика
Характеристика
Перегляди 19
Відгуків (2)

Станьте товар

2018-11-10 16:20:11
5

Дуже доброзичливі та чуйні!

2018-11-10 16:20:11
5

Дуже доброзичливі та чуйні!


Лампочка запаска-Led: надійний захист для вашого нарощеного манікюру

Якщо ви любите нарощувати нігті, то знаєте, наскільки важлива є якість інструментів та матеріалів, якими користуєтеся. Одним з найважливіших елементів, які забезпечують довговічність та оригінальний вигляд вашого манікюру, є лампи для нігтів. І хоча сучасні LED-лампи вражають своєю ефективністю та довговічністю, все ж таки іноді може знадобитися лампочка запаска. 

LED лампочки відрізняються від традиційних ламп високою коефіцієнтом світловіддачі, що дозволяє швидко та якісно зафіксувати гелеву лакову покрив, який використовується при нарощуванні нігтів. Крім того, вони є безпечними та економними за рахунок низького споживання електроенергії та відсутності надмірного випромінювання УФ-променів.

Однак, незалежно від якоїсь технології, будь-який елемент може вийти з ладу, і в такому разі дуже важливо мати запасну лампочку LED для нігтів. Вона збереже вам час та гроші, що потрібно витратити на придбання нової лампи, а також забезпечить безперебійне нарощування нігтів. 

Важливо врахувати, що лампочка запаска має відповідати моделі механізму, з яким вона буде використовуватися. В ідеалі, краще придбати запасні лампи від виробника самої LED-лампи для нігтів. Так ви можете бути впевнені, що вони на 100% відповідають світловіддачі та технічним характеристикам основної лампи.

Виробники зазвичай рекомендують міняти лампу для нігтів кожні 9-12 місяців, або після 50 000-100 000 годин роботи. Дані показники є орієнтовними, тому від вашої інтенсивності та частоти використання лампи дуже залежить термін її роботи. 

У кінці кінців, лампочка запаска для LED-лампи для нігтів - це надійний захист від можливих непередбачуваних ситуацій та.
унеможливлює неприємної необхідності призупинятися у середині процесу при напівзійшовшій лампі. Не забувайте проходити регулярні профілактичні огляди та своєчасно міняти деталі, щоб ваш нарощений манікюр завжди був стильним та доглянутим.