Двосторонній баф для обробки натуральних нігтів. Робоча поверхня використовується для делікатного і дбайливого шліфування натуральних нігтів.

Пилка баф Bluesky 120/240 (опт 10 шт.)

Код продукту: 5277
Залишок на складі: багато
22 ₴
0,51 €
0,55 $
17 купили

Кількість:

17 купили
Опис

Двосторонній баф для обробки натуральних нігтів. Робоча поверхня використовується для делікатного і дбайливого шліфування натуральних нігтів.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 792
Номер полиці на склад J42
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилка баф Bluesky 120/240-незамінний інструмент для процедури нарощування і коригування нігтів. Вона підійде як для домашньої, так і для професійної роботи.

Це двостороння пилка з великою і дрібною зернистістю - 120/240. Великий грит використовується для видалення кутикули і грубого нерівного шару нігтя, а дрібний - для фінішної обробки і додання нігтьової пластини гладкості і блиску.

Пилка виконана з якісного матеріалу, безпечна і довговічна. Завдяки своїй формі і розміру, її зручно використовувати і легко тримати в руці.

Однією з переваг пилочки баф Bluesky 120/240 є її універсальність. Вона може використовуватися як для нарощування акрилових нігтів, так і для коригування гелевих.

Ще одна перевага даного інструменту-можливість його багаторазового використання. Одна пилка здатна прослужити довгий час і мати хорошу ріжучу здатність. А завдяки тому, що в оптовій упаковці йдуть відразу 10 штук пилок, можна не турбуватися про перерви в роботі.

Пилка баф Bluesky 120/240-оптимальне поєднання якості та ціни. Вибираючи цей інструмент, Ви отримуєте надійний помічник в процедурах по догляду за нігтями.