Описание:

Убирает неровности, шероховатости, желтизну ногтевой пластины. Придаёт блеск. Четыре рабочих поверхности, сделан из застывшей полиэтиленовой пены.

В наборе: 50 шт

Информация для оптовых клиентов: заказ от 6 шт

Купить набор бафов для полировки натуральных и искусственных ногтей, можно на нашем сайте.

Набор бафов для полировки натуральных и искусственных ногтей

Код продукту: 5255
Артикул: PFB-50
Залишок на складі: немає в наявності
87 ₴
2,04 €
2,19 $
(5)
217 купили
(5)
217 купили
Опис

Описание:

Убирает неровности, шероховатости, желтизну ногтевой пластины. Придаёт блеск. Четыре рабочих поверхности, сделан из застывшей полиэтиленовой пены.

В наборе: 50 шт

Информация для оптовых клиентов: рекомендуется заказывать от 6 шт

Купить набор бафов для полировки натуральных и искусственных ногтей, можно на нашем сайте.

Характеристика
Характеристика
Артикул PFB-50
Перегляди 585
Номер полиці на склад J105
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 12.50
Висота 3.00
Відгуків (1)

Станьте товар

2021-11-05 08:42:40
5

хороші. але прикро що поки йшло моє замовлення, вони стали дешевшими

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion. 


Полірування нігтів – важлива складова процедури манікюру. Для цього потрібні високоякісні інструменти, серед яких важливе місце займають бафи. Які вони які функції виконують і найчастіші види бафів – розглянемо в цій статті.

Баф для поліровки нігтів – це маленький засіб з губкою або з абразивним напиленням на поверхні. Він має за завдання забезпечити нігтеві покриття гладким, блискучим виглядом. Бафи є необхідними для поліровки натуральних або штучних нігтів. 

Найпопулярніші бафи для поліровки нігтів – це трикутні, циліндричні і прямокутні бафи. Трикутні бафи мають три різні сторони, що дозволяє їх використовувати для різних цілей. Циліндричні бафи підходять для важкодоступних місць і дозволяють просто робити округлі кути. Прямокутний баф надає вигляду нігтя більшу формальність.

Для поліровки нігтів існує також баф-файл, який полегшує і прискорює процес. Він зроблений з якісної наждачної паперу з кріпленням на пластикову основу. Завдання такого бафа – детальна робота з нігтями, допомога в отриманні більш докладного манікюру.

Окрім того, для ефективної полірувки нігтів в асортименті бафів завжди потрібна професійна спонжева губка, яка володіє хорошими абразивними властивостями і дозволить полірувати нігті найвищої якості.

Уважно обирайте баф для поліровки своїх нігтів, не забувайте про якість і професіоналізм виробника, використовуйте спеціалізовані інструменти для досягнення максимальної допрацьованості вашого манікюру.