Код продукта: FL 06-8 Лента для ногтей для создания четких линий. Имеет липкий слой. Это отличный дополнительный аксессуар для дизайна ногтей.

Тонка стрічка для дизайну нігтів на клейовій основі Global Fashion, фіолетова

Код продукту: 5195
Залишок на складі: немає в наявності
8,10 ₴
0,19 €
0,20 $
2 купили
2 купили
Опис

Код продукта: FL 06-8 Лента для ногтей для создания четких линий. Имеет липкий слой. Это отличный дополнительный аксессуар для дизайна ногтей.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1234
Розміри
Довжина 4.50
Ширина 4.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Тонка стрічка для дизайну нігтів на клейовій основі Global Fashion - це новинка на ринку товарів для манікюру. Яскрава та незвична, фіолетова стрічка стане справжнім окрасою для ваших нігтів.

Тепер можна дуже легко та швидко нанести на нігті красивий орнамент або стильний акцент. Завдяки клейовій основі, тонку стрічку можна легко закріпити на поверхні нігтя. 

Ця стрічка дозволяє створювати безліч різноманітних дизайнів. Вона може бути використана як окрема оздоба чи в поєднанні з іншими елементами декору. Наприклад, ви можете створити геометричні фігури, перев’язати ниточкою, зробити декор зі стрічок різних кольорів та фактур. Все залежить від вашої фантазії та бажання.

Тонку стрічку для дизайну нігтів можна використовувати не тільки при проведенні процедури нарощування нігтів. Вона так само прекрасно підійде для домашнього манікюру. З легкістю можна створити оригінальний дизайн, який буде дивувати всіх навколо.

Тонка стрічка на клейовій основі може бути визнана універсальним рішенням для декорування нігтів. Також варто звернути увагу, що вона є досить дешевим та економним виробом. Все це робить її популярним серед фешністок та просто людей, які дбають про свій зовнішній вигляд. 

Отже, тонка стрічка на клейовій основі Global Fashion - це незамінний елемент декорування нігтів, який дозволяє створювати красиві та незвичні манікюри. Вона є легкою у використанні, дешевою та багатофункціональною, тому з нею можна реалізувати будь-які ідеї для створення неповторного образу. Спробуйте її та переконайтеся самі в її перевагах!