Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 4911
Артикул: D-7
Залишок на складі: багато
143 ₴
3,31 €
3,58 $
35 купили

Кількість:

35 купили
Опис

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул D-7
Перегляди 832
Номер полиці на склад K44
Розміри
Довжина 1.00
Ширина 1.00
Висота 6.80
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion – це любов до краси та мистецтва. Ця компанія пропонує широкий вибір товарів для нарощування нігтів та їх декорування. Від ніжних квітів та пастельних відтінків до яскравих каменів та екзотичних мотивів – усе це можна знайти у колекціях Global Fashion.

Компанія заснована в Україні та працює на ринку нігтьової продукції вже більше 10 років. За цей час Global Fashion зарекомендував себе як надійний партнер з високим рівнем якості продукції та швидкою доставкою по всій країні.

Одним з основних напрямів компанії є нарощування нігтів. Для цього Global Fashion пропонує широкий вибір гелевих лаків, баз та топів, підковки та інших препаратів. Всі вони створені на основі сучасних технологій та матеріалів, які забезпечують максимальну міцність та зносостійкість покриття.

Але Global Fashion не перестає радувати своїх клієнтів і після нанесення гель-лаку створення його декору. У колекціях компанії є все необхідне для створення неймовірно красивого та яскравого дизайну. Тут можна знайти камені, стрази, металеві елементи, геометричні фігури, фольгу та інші матеріали. За допомогою цих прикрас можна створити неймовірні малюнки та емблеми, виразити свою індивідуальність та творчість.

Окрім того, у колекції Global Fashion є трафарети для створення різноманітних малюнків на нігтях. Це допомагає зробити процес нанесення декору швидшим та легшим. З трафаретами можна створити ефектні орнаменти, використовуючи різні кольори та текстури.

Слід зазначити, що усі продукти Global Fashion мають сертифікати якості та безпеки. Якість продукції іде в ногу зі світовими стандартами, що дає можливість будь-якому майстру зробити ідеальне покриття нігтів та створити неповторний дизайн.

Отже, Global Fashion – це не просто компанія з продажу нігтьової продукції, а повноцінний партнер та підтримка для майстрів нарощування нігтів та їх декору. Купуючи товари від Global Fashion, ви можете бути впевнені у їх високій якості і виконанні, а також мати можливість надихнутися на створення нових та незвичайних образів.