Втирка для нігтів Global Fashion, Chameleon powder Fine 02

Код продукту: 4601
Залишок на складі: багато
87 ₴
2,03 €
2,20 $
12 купили

Кількість:

12 купили
Характеристика
Перегляди 782
Розміри
Довжина 12.00 cm
Ширина 8.50 cm
Висота 2.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка Chameleon - це пігмент для втирання із дзеркальним ефектом, який переливається в різні кольори під різними кутами.
ВТІРКА
“CHAMELEON POWDER FINE”
легко наноситься
має високу якість
не утворює грудочок
дає рівномірне покриття
ПЕРЕВАГИ:

Втирка-хамелеон на нігтях - простий, але дієвий спосіб змусити оточуючих з цікавістю розглядати ваш манікюр, адже він виходить багатим, яскравим і стильним. Втирка повторює ефект розлитого на асфальт бензину.
У кожній краплі барвиста феєрія кольору. Принцип її нанесення простий, головне використовувати контрастне тло. Для цієї ролі найкраще підходить чорна фарба або гель-лак.


С помощью уникального состава, который получается путём смешивания двух разных цветов с насыщенным пигментом, появился переменчивый полимер. Хамелеон дословно переводится как наложение одного оттенка на другой и меняет цвет в зависимости от освещения. Чем оно ярче, тем насыщеннее пигменты.
В зависимости от цвета основы, хамелеон будет демонстрировать более глубокий или лёгкий оттенок.
С втиркой-хамелеон на гель основе очень легко создавать изумительный дизайн ногтей, который будет радовать своим переливом и блеском.

Главными цветами считаются только два оттенка.
Первый - основной, второй - дополнительный в качестве перехода.
11
01
07
05
10
06
08
12
Выпускаются втирки в маленьких баночках, аналогично мелкому декору, и обладают потрясающей экономичностью, даже если втирать их на ноготки достаточно плотным слоем.
04
09
02
03
ЦВЕТА:
гр.
0.5
4583
4579
4540
4570
4540
4548
4608
4603
4574
4576
4601
4555

Код продукта: 02

Втирка для ногтей легко наносится, имеет высокое качество, позволяя вам получить качественный дизайн ногтей. Их можно использовать сверку всех цветов гель лака, для получения разнообразных результатов.

Втирка для нігтів Global Fashion та Chameleon Powder Fine 02: чим вони корисні та як їх застосовувати?

Останнім часом нарощування нігтів стали дуже популярними у Європі та Америці, а згодом і в Україні. Це не просто процедура, але і мистецтво. І не менш важливим етапом процесу догляду за нігтями є їх декорування. Сьогодні ми поговоримо про два незамінні аксесуари для декорування нігтів - втирку для нігтів Global Fashion та Chameleon Powder Fine 02.

Втирки для нігтів – це продукти, які допомагають створити ефект градієнта на нігтях та надають їм красивий блиск. Втирки можуть мати різні кольори та відтінки. Особливо цікаві та ефектні є втирки на основі хамелеонового порошку, який міняє колір залежно від кута погляду та освітлення.

Chameleon Powder Fine 02 є одним з таких порошків. Він допоможе вам створити нігті з неповторним ефектом хамелеона. Порошок легко наноситься на нігті та допомагає створювати глибинний барвистий градієнт. Щоб зафіксувати порошок на нігтях та забезпечити йому довготривалий ефект, рекомендується використовувати спеціальний топ-покриття.

Global Fashion – це втирка для нігтів відомого бренду, який спеціалізується на виробництві косметичних засобів для догляду за нігтями. Втирка Global Fashion допомагає створити на нігтях глибинний блиск, надаючи їм красивий та насичений колір. Втирку легко наносити та фіксувати на нігтях, а також вона дуже економна в експлуатації – одного пакетика доволі для нанесення на всі нігті.

Отже, як можна бачити, втирки для нігтів Global Fashion та Chameleon Powder Fine 02 – це не тільки прикраса для нігтів, але й засоби для їх догляду. Регулярне використання втирок допоможе надати нігтям здорового вигляду та забезпечити їм довготривалий блиск. А головне – з допомогою втирок можна створити неповторні та ефектні дизайни на нігтях, які стануть єдиними в своєму роді та привернуть до вас увагу оточуючих.