Код продукта: Декор для дизайна-, DK-021 K71 K111

12 баночек в упаковке

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для дизайну

Код продукту: 3907
Артикул: D-37
Залишок на складі: багато
82 ₴
1,91 €
2,05 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код продукта: Декор для дизайна-, DK-021 K71 K111

12 баночек в упаковке

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул D-37
Перегляди 810
Номер полиці на склад K71 K111
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 8.70
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для дизайну — це невід’ємна складова будь-якого сучасного інтер’єру. Він може доповнити образ кімнати, або стати її головним акцентом. Також, декор може виконувати функціональні завдання, роблячи простір більш комфортним та зручним. Застосовувати декор можна не тільки в інтер’єрі, але і на нігтях, одязі та інших предметах побуту.

Один із найпопулярніших видів декору — це декор для дизайну нігтів. Він допомагає створити неповторний образ та підкреслити індивідуальність. Сьогодні на ринку існує безліч різних видів декору для нігтів, серед яких можна вибрати той, який буде найбільш підходящим.

Декор для нігтів поділяється на декілька видів. Це можуть бути різноманітні стрази, яскраві пайетки, наклейки з різною тематикою та інші. Крім того, декор для нігтів може бути в формі звичайної фарби, з якою можна малювати різні малюнки. На сьогоднішній день, модний тренд додають відліків від «хромового» ефекту, який додає неповторного бліску нігтям.

Найпопулярнішим варіантом декору для нігтів є наклейки. Вони дозволяють зробити дизайн нігтів за кілька хвилин і не потрібно займатися малюванням. На вибір існує безліч наклейок з різною тематикою: від геометричних фігур до букетів квітів.

Також, декор може бути в наборі, який складається з різних елементів декору. Це дозволяє створити цілком новий дизайн і не турбуватись про додаткову покупку декору.

У будь-якому випадку, найважливіше — зробити декор безпечним і нешкідливим для здоров’я. Тому перед покупкою декору, найкраще звернутись до фахівців, які допоможуть знайти якісний та безпечний декор. 

У підсумку, варто сказати, що декор для дизайну може стати відмінним вибором для тих, хто хоче доповнити інтер’єр чи створити неповторний образ на своїх нігтях. Потрібно лише вибрати той декор, який буде найбільш підходящим і гармонійно поєднається з іншими елементами дизайну.