Код продукта: DE 24-10

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Декор для нігтів 3D (п'ятикутники) Swarovski Global Fashion

Код продукту: 3903
Залишок на складі: багато
47 ₴
1,09 €
1,18 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Опис

Код продукта: DE 24-10

Цветной декор для дизайна ногтей. Сделает ваши ногти изысканными и особенными. Можно использовать для искусственного и натурального ногтя. Сделано из высококачественного материала.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 769
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Для трендів у сфері манікюру важливо не тільки догляд за нігтями, але й їх декорування. Цього року особливо популярним став декор для нігтів 3D від Swarovski Global Fashion – п'ятикутники, що ідеально підійдуть для тих, хто хоче додати трохи блиску та елегантності до свого образу.

Ці п'ятикутники виготовлені зі скла Swarovski, яке славетне своєю досконалістю та якістю. Кожен кристал має бездоганну грань та переливи, які наповнять Ваші нігті магічним блиском та приголомшливою красою. Вигляд декору направду інноваційний – п'ятикутники стали неймовірно популярними серед модниць та красунь по всьому світу.

Використовуючи декор 3D для нігтів, можна створити безліч варіацій дизайну. Він легко наноситься на гель-лак та акриловий покриття, що дозволяє створювати незамінний та надзвичайно стильний манікюр. Також, кристали Swarovski Global Fashion продовжують залишатися популярними та в світлі дня, та в темний вечір.

Декорування нігтів 3D – це відмінний спосіб виразити свої почуття та стиль. Красиво прикрашені нігті додають самовиразності, а також допомагають створити неповторний образ. До того ж, якщо Ви побажаєте – дизайн нігтів можна легко змінити, використовуючи різний декор.

Таким чином, декор для нігтів 3D від Swarovski Global Fashion – це чудовий варіант для тих, хто хоче додати своєму образу трохи блиску та бажає бути у тренді. Завдяки легкій установці та ідеальному кристалічному вигляду декор зі скла Swarovski придбав популярність по всьому світі та дозволяє створити незабутній манікюр з додатковою дозою розкіші.