Код продукта: Декор для дизайна-, DK-017 K63

12 баночек в упаковке

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для дизайну золото-срібло

Код продукту: 3893
Артикул: D-31
Залишок на складі: багато
82 ₴
1,91 €
2,05 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код продукта: Декор для дизайна-, DK-017 K63

12 баночек в упаковке

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Артикул D-31
Перегляди 802
Номер полиці на склад K63
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 87.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для дизайну золото-срібло – чудовий варіант для тих, хто любить прикраси в такому кольорі та бажає відтворити цю стильну тенденцію на своїх нігтях.

Декор для нігтів золото-срібло може бути виконаний у різних варіаціях, наприклад, покриття золото-срібними блестками, матове покриття або навіть витончений малюнок золото-срібними лініями, прикрасами та інтригуючими геометричними фігурами.

Очевидно, що декор для нігтів золото-срібло створює відчуття розкіші й витонченості, він здатен надати будь-якому образу святкового настрою. Цей ефект зростає, якщо ви використовуєте якісний декор та знайомі з технікою нанесення.

Продукти для створення дизайну золото-срібло також різні, від блесток до плівки з золотим або срібним відтінком. Вони можуть додати ігровість, мінімалізм або будь-який інший стиль до вашого макіяжу нігтів.

Якщо ви давно мрієте про те, щоб спробувати щось нове на своїх нігтях, радимо звернути увагу на декор для дизайну золото-срібло. Він простий у використанні, але його можна поєднувати з будь-яким стилем, що дозволить вам злегка змінювати свій образ, не міняючи всю гаму. А зважаючи на те, як виглядають нігті з декором в золото-срібному кольорі, ви зможете знайти багато варіацій того, як зробити їх найкращими.

Отже, декор для дизайну золото-срібло – це свіжий та модний тренд, який не тільки дозволить дістатися до нового рівня стилю, але й обов’язково підкреслить вашу красу та елегантність. Спробуйте його на собі та насолоджуйтесь новими враженнями від вашого макіяжу нігтів.