Код продукта: DE-023

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор для нігтів Global Fashion

Код продукту: 3882
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,45 $

Кількість:

Опис

Код продукта: DE-023

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 776
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви любите доглянуті нігті і не уявляєте своє життя без них, тоді ви знайдете великий вибір декору для нігтів у компанії Global Fashion.

Global Fashion - це бренд, що пропонує високоякісний декор для нігтів зі світового ринку моди. Їх колекції включають в себе все, що вам може знадобитись для декорування нігтів: стрази, різноманітні тверді і м'які пір'їнки, глітер, перли, наклейки, живі квіти, мереживо та багато іншого.

Найперший пункт на списку декору - це стрази. Ви можете знайти стрази будь-якого розміру, форми та кольору. Найпопулярніші - це круглі так звані "ринги", більші кільця, трикутники і квадрати. Стрази також бувають зрізані, що дає можливість легко допасувати їх до форми нігтів.

Окрім стразів, ви можете скористатися більш простим або складнішим декором, наприклад глітером чи металіком. Це може бути зірочки, живі квіти, пір'їнки, паперові квіти та ще багато інших елементів декору. Різноманітність вирізняє компанію від інших брендів.

Декор від Global Fashion дуже легкий у використанні та манікюр з ним виглядає дуже ефектно. Навіть якщо ви не великий майстер у декоруванні нігтів, то з ділянок виробів Global Fashion ви легко зможете зробити прекрасний манікюр.

Не зволікайте і зробіть свій манікюр незабутнім з декором від Global Fashion! Обирайте найкраще для своїх нігтів і не зупиняйтеся на досягнутому!