Код продукта: DE 09-20 K134 K113

IДекор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Декор для нігтів, Global Fashion

Код продукту: 3840
Артикул: D-22
Залишок на складі: багато
82 ₴
1,91 €
2,06 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

Код продукта: DE 09-20 K134 K113

IДекор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Характеристика
Характеристика
Артикул D-22
Перегляди 816
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад K134 K113
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сучасна косметологія надає безліч різноманітних методів, які допомагають створити неповторний образ. Одним із цих методів є декор для нігтів. Це засіб, який дозволяє додати особливості створеному образу. 

Декор для нігтів може бути різного виду: камені, пайетки, стрази, драпіровки та інші. Вибір залежить від індивідуальних уподобань і задач, які виставлені перед конкретним образом. Наприклад, якщо вам потрібно створити офіційний образ, то більше підійде ніжніший декор, які прикрашатимуть нігтьову пластину незагарізонними кольорами, а на корінь з'являться дрібні квітички або ж декілька зірочок.

Для молодежного образу більш припустимі яскраві камені, які запам'ятаються іншим. У цьому випадку, декор можна розташувати вздовж всієї нігтьової пластини, або жа вибрати тільки підсилений одинцем нігтьовий палець і прикрасити його весьма складним та яскравим декоративним прикрасами.

Марка Global Fashion пропонує декілька варіантів декору для нігтьової пластини. Зокрема, це можуть бути слюсарні гвинтики, металеві петлі, підкови та інші цікаві неочікувані рішення. 

Красивими вийдуть різні комбінації цих деталей. Наприклад, на загальний тон можна скласти геометричні фігури з гвінтів, або ж петлі розташувати на виступаючих боках нігтьової пластини, станучи акцентом образу.

Кожен із методів створення образу є індивідуальним та доречним в певних ситуаціях. Не втрачайте можливість спробувати саме те, що створить для вас неповторний декор. Практикуйте та надавайте перевагу якійсь певній марці, у якій зможете знайти багато цікавого для своїх експериментів. Нехай кожен день бути неповторним!