Код продукта: DE 09-2 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3801
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код продукта: DE 09-2 Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм. Декор находится в прямоугольной упаковке с 12 отделениями.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 797
Кількість товарів в одній коробці 12
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 8.70
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор Global Fashion є одним з провідних виробників продуктів для нарощування та декорування нігтів на всесвітньому ринку краси та моди. Ця компанія заснована більше 20 років тому в Китаї і з тих пір успішно розвивається, представляючи нові технології та продукти на ринку.

Декор Global Fashion пропонує широкий асортимент послуг та продуктів для нарощування нігтів: від базових матеріалів інструментів до найсучасніших технологій та матеріалів для дизайну та декорування. Компанія також розробляє та випускає власні колекції декоративних матеріалів для нігтів, які включають в себе різноманітні кольори та ефекти.

Однією з головних відмінних рис продукції від Декор Global Fashion є висока якість матеріалів та їх безпечність. Всі продукти проходять тестування та мають необхідні сертифікати якості та безпеки, що гарантує їх безпеку при використанні.

Компанія також забезпечує професійну підтримку та навчання для своїх клієнтів, надаючи інформацію про використання та застосування їх продуктів. Декор Global Fashion створює амбітні проекти спільно з майстрами манікюру та стилю, для того, щоб допомогти вдосконалити техніку роботи та додати креативності до дизайну.

Оскільки Декор Global Fashion дотримується високих стандартів якості та безпеки, її продукція довго зберігає свою привабливість та якість, що забезпечує успіх та задоволення клієнтів.

Висока якість, безпечність та новітні технології – ось що робить продукцію від Декор Global Fashion високопопулярною серед професіоналів та ласунів краси з усього світу. Тож, якщо ви бажаєте зробити свої нігті яскравими та привабливими – продукція від Декор Global Fashion стане для вас незамінним помічником!