Код продукта:3D F-L 010

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

3D Декор Global Fashion 010

Код продукту: 3797
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,67 €
0,73 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Опис

Код продукта:3D F-L 010

Декор для ногтей – используются для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 802
Розміри
Довжина 12.30
Ширина 7.20
Висота 0.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

3D декор для нігтів стає все більш популярним серед модних і стильних жінок. Один з таких популярних декорів - Global Fashion 010.

Global Fashion 010 - це невеликі 3D-елементи, які знімають декор нігтів на зовсім новий рівень. Завдяки своїм динамічним формам і кольорам, цей декор миттєво привертає увагу і робить манікюр ефектним і стильним. 

Насамперед, Global Fashion 010- це набір з 12 дизайнів, які пропонують різні варіанти 3D-елементів. Основною ідеєю дизайнів є зігнуті і витягнуті елементи, які стануть відмінним доповненням до будь-якого стилю. Також, в наборі доступні маленькі стрази і невеликі троянди, щоб створити більш складний дизайн нігтів.

Завдяки Global Fashion 010, ви можете створити неймовірно креативний дизайн нігтів. Цей декор є ідеальним вибором для будь-яких свят і торжеств, а також для щоденного використання. 

Установка Global Fashion 010 дуже проста, але потребує трохи терпіння і вправності. Спочатку, нанесіть желатиновий лак, який допоможе фіксувати 3D-елементи на нігтях. Далі, виберіть свій улюблений декор і розташуйте його на поверхні нігтів. Останнім кроком є нанесення верхнього покриття, яке захистить декор від пошкоджень і допоможе йому довше триматися на нігтях.

Висновок: Global Fashion 010 - це чудовий вибір для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність і стиль. Цей декор надасть вашим нігтям ефектної глибини і відмінно підійде для будь-якої обстановки і заходу. Тож не вагайтеся - перепробуйте Global Fashion 010 уже сьогодні!