Код товара: Dk в капсулах 092 K42 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3733
Залишок на складі: багато
36 ₴
0,84 €
0,90 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Опис

Код товара: Dk в капсулах 092 K42 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 813
Номер полиці на склад K42
Розміри
Довжина 13.20
Ширина 4.00
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор Global Fashion: неймовірно красиві нігті

Для багатьох жінок догляд за нігтями є важливою складовою щоденного образу. Хтось віддає перевагу натуральному манікюру, хтось – більш експериментальному. А Декор Global Fashion – це відмінний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися яскравими та незабутніми нігтями.

Декор Global Fashion – це велика колекція високоякісного декору для нігтів, що дозволяє зробити манікюр неповторним та стильним. У наборі ви знайдете все необхідне для створення чудового манікюру: від наклейок з квітами та каменів до найбільш різноманітних пігментів та градієнтів.

Одним з найбільш популярних продуктів декору Global Fashion є декор в бутлячках. Ці маленькі баночки містять палички різного кольору та форми, які прикріплюються до нігтів та створюють неповторний дизайн. Також в наявності є наклейки з каменями і стразами, які додають блиску та розкіші вашому манікюру.

Дуже популярними є також набори декору Global Fashion. Вони містять все необхідне для створення оригінального манікюру та є ідеальним варіантом для подарунка дівчині. У наборах ви знайдете пігменти та градієнти, наклейки та декор в бутлячках – все, що потрібно для того, щоб зробити нігті неповторними.

Декор Global Fashion – це не тільки красиво, але і дуже якісно. Весь декор виготовляється з високоякісних матеріалів та має дуже довгу тривалість.

Ви можете купити декор Global Fashion в онлайн-магазинах та спеціалізованих магазинах з продажу косметики для нігтів. Оберіть свій набір декору та створіть чарівний манікюр, який підкреслить вашу красу та жіночність.