Код продукта: Dk 05 K63 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Декор Global Fashion

Код продукту: 3727
Залишок на складі: багато
146 ₴
3,39 €
3,71 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

Код продукта: Dk 05 K63 Декор для ногтей - использованы для создания неповторимых дизайнов нейл-арта. Наборы отличаются разнообразием цветов и форм.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 767
Номер полиці на склад K63
Розміри
Довжина 9.50
Ширина 8.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор Global Fashion - це магазин, який спеціалізується на продажі нарощувань і декору для нігтів. У ньому можна знайти все необхідне для стильного і якісного манікюру.

Магазин пропонує широкий асортимент товарів для декорування нігтів: кольорові гель-лаки, пудри, гліттер, стікери, цирконієві камені та багато іншого. Кожен товар характеризується високою якістю, що забезпечує тривалий термін експлуатації.

Окрім декору для нігтів, у магазині можна придбати оптимальний набір для нарощування нігтів. Такий набір містить у собі фрези, пінцети, підставки для нарощувань, клеї та інші необхідні інструменти. Всі інструменти виготовляються з високоякісних матеріалів, що гарантує їх довговічність та відсутність подряпин.

Окрім продажу товарів, магазин пропонує послуги з навчання нарощування нігтів та нанесення декору. Кваліфіковані майстри з багаторічним досвідом розкажуть про технології нарощування нігтів, допоможуть підібрати відповідний декор та проведуть навчання з використанням найсучасніших технологій.

Також магазин пропонує коучинг та консультації з підбору кольорів та декору для персонального стилю. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть підібрати якісний декор відповідно до індивідуальних потреб кожного клієнта.

Усі товари та послуги надаються з урахуванням потреб та побажань клієнтів, тож магазин Global Fashion - це відмінний вибір для всіх, хто бажає створити якісний та стильний манікюр. Ви завжди зможете знайти тут все необхідне для створення красивого та ефектного дизайну нігтів.