Nippon Nippers. Кусачки для кутикулы. Лезвие 4 мм. Спиральная пружина. Матовые NN_N-01S-4

Код продукту: 17218
Артикул: NN_N-01S-4
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул NN_N-01S-4
Перегляди 17
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Nippon Nippers: якісні кусачки для кутикули з матовою поверхнею та спіральною пружиною

Nippon Nippers - це якісні кусачки для кутикули, які відрізняються високою якістю та зручною конструкцією. Це інструмент, який необхідний для нарощування нігтів та догляду за ними.

Лезвие кусачок для кутикули Nippon Nippers має розмір 4 мм, що дозволяє відцепляти те частини нігтя, яка зросла з кутикулою. Лезвія зроблені з високоякісної сталі, що забезпечує довгу термінову експлуатацію кусачок.

Особливою рисою Nippon Nippers є спіральна пружина, що забезпечує комфортне відчуття при використанні. Така форма пружини дозволяє зменшити тиск на руки та запобігає їх розболіванню при тривалому використанні.

Крім того, Nippon Nippers мають матову поверхню, що запобігає ковзанню та забезпечує надійний захват кусачок. Така поверхня також дає змогу забезпечити безпеку при використанні кусачок, оскільки відсутність блискучого покриття зменшує ймовірність відблисків та випадкових пошкоджень.

Якщо ви шукаєте якісний інструмент для догляду за нігтями, то кусачки для кутикули Nippon Nippers - це відмінний вибір. Вони поєднують в собі комфорт та якість, що дозволить вам доглядати за своїми нігтями з максимальним комфортом та безпекою.