Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 25

Код продукту: 16403
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 8
Номер кольору 25
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Nude від Global Fashion - ідеальний вибір для тих, хто хоче надати своїм нігтям природний вигляд з максимальною природністю. Його відтінок - малевуватий бежевий з легким рожевим відтінком, що робить його універсальним ідеальним варіантом для будь-якого образу і стилю.

Гель-лак Nude є хімічною сумішшю гелю та лаку, що має кремову текстуру, а у складі містить фібри, які надають йому стійкість і довговічність. Після нанесення його на нігтеву пластину і подальшого висушування в лампі для гель-лаків, стійкість гель-лаку досягає 2-3 тижнів.

Гель-лак Nude може застосовуватись на природних, накладних та гелевих нігтях. Він має крихітний блиск, який надає природному вигляду нігтів ще більше натуральності.

Що стосується об'єму, гель-лак має стандартний об'єм 15 мл, що є достатньою кількістю для створення багатьох манікюрів і педикюрів. Гель-лак Nude також доступний в більшому об'ємі, 25 мл, що є вигідним варіантом для професійних майстрів, які роблять багато процедур.

Отже, гель-лак Nude від Global Fashion - це ідеальний вибір для тих, хто бажає мати природний і довготривалий манікюр з ефектом багатовиликовості. Він має кремову текстуру, крихітний блиск і натуральний відтінок, що відмінно поєднується з будь-яким стилем і образом. Придбати його можна в двох об'ємах - 15 мл і 25 мл, що робить його доступним для будь-якої майстерні.