Гель лак Nude, Global Fashion 15 мл, 17

Код продукту: 16395
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Номер кольору 17
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель-лак Nude - це один з найпопулярніших продуктів для догляду за нігтями. Цей відтінок багатьох виробників займає провідну позицію в продажах, завдяки своїм універсальним характеристикам.

Один з провідних брендів на ринку косметики для нігтів - Global Fashion - випустив свій варіант цього продукту. Гель-лак Global Fashion Nude має об’єм 15 мл і входить до серії 17.

Цей гель-лак має бездоганне покриття, дозволяє легко наноситися і швидко засихати. Крім того, він не викликає алергічної реакції і не шкодить нігтьовій пластині.

Гель-лак Nude Global Fashion відмінно поєднується з будь-якими відтінками одягу і набутців. Він дозволяє створити ніжний та елегантний образ. 

Продукт не порушує структуру нігтів, як звичайна фарба, тому є надійним засобом для догляду за нігтями. 

Завдяки зручній формі флакона з пензлем, гель-лак легко наноситься самостійно. Для більш точного результату рекомендується використовувати професійні матеріали та інструменти.

Узагалі, гель-лак Nude Global Fashion 15 мл є прекрасним рішенням для тих, хто цінує якість та надійність в косметиці. З його допомогою легко створити неповторний образ, який буде відповідати останнім модним тенденціям.