Кисть для акрила Global Fashion GF B25-8

Код продукту: 16342
Залишок на складі: немає в наявності
62 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 4
Розміри
Довжина 20.00
Ширина 1.70
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кисть для акрила Global Fashion GF B25-8 - прекрасний інструмент для створення професійного манікюру та нарощування нігтів.

Ця кисть створена з міцної синтетичної волокна, що дозволяє їй довго зберігати свою форму та становити надійну опору для кистевого руху. Кисть має невеликий розмір (діаметр хвостика 8 мм), що робить її зручною для точної роботи на маленьких поверхнях нігтів. Завдяки білим волокнам, особливо в полівінілових моделях, ідеально підходить для заливання гель-лаків, гелів та акрилів різних текстур та консистенції.

Ця кисть також має легку вагу та зручну ручку, яка не дозволить терміново втомлювати пальці. Ручка виготовлена з високоякісного пластику, який не викликає алергії.

Кисть для акрила Global Fashion GF B25-8 може стати незамінним помічником для кожної майстрині манікюру. Вона здатна створити чудові дизайнерські проекти, допоможе перетворити простий нігтьовий покриття в дійсної твору мистецтва.

Не вагайтеся у виборі підходящої для вас кисті для акрила. Насолоджуйтесь своїми нігтями та насолоджуйтесь своєю роботою за допомогою кисті для акрила Global Fashion GF B25-8.