Алмазная насадка для кутикулы, пламя, красная насечка 243 - 023R

Код продукту: 16029
Залишок на складі: немає в наявності
255 ₴
5,93 €
6,39 $
218 купили
218 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 172
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.00
Висота 0.40
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Алмазная насадка для кутикулы - зручний і надійний інструмент для нарощування нігтів. Вона складається з кругів, що мають діаметр від 1 мм до 13 мм. Багато з них мають абразивний покриття, що виготовлене з будівельного алмазу. Це дозволяє не тільки проводити обробку кутикули, а й видаляти різні дефекти на поверхні нігтя.

Для нарощування нігтів не достатньо тільки наявності насадки для фрезера. Наприклад, для обробки кутикули необхідна спеціальна насадка - алмазна насадка. Вона складається зі змінних циліндрів різної форми і розміру. Алмазна насадка для кутикули дозволяє якісно видаляти всі зайві тканини навколо нігтьового ложа. 

Пламя - це один із видів обробки нігтів технікою нарощування. Ця технологія відрізняється тим, що обробка здійснюється за допомогою пламені газової горелки. При цьому, для зміцнення матеріалу використовується спеціальний підсилюючий гель. Ця техніка дозволяє створювати оригінальні малюнки і різноманітні за формою нігті.

Красная насечка 243 - 023R - це тип насадки для фрезера, яка використовується для шліфування і обробки нігтів. Вона має дуже тонку фігуру і виготовлена з карбіду вольфраму. Ця насадка не тільки дуже зручна в роботі, а й дозволяє швидко і ефективно виконувати всі необхідні процедури по догляду за нігтями. 

Отже, використання насадок для фрезерів, таких як алмазна насадка для кутикули, красная насечка 243 - 023R та техніки пламені дозволяє вирішувати широкий спектр завдань по нарощуванню нігтів, забезпечуючи якість та надійність виконаних процедур.