Алмазная насадка для кутикулы, цилиндр закруглённый, синяя насечка 880/025B

Код продукту: 16018
Залишок на складі: багато
33 ₴
0,77 €
0,83 $
38 купили

Кількість:

38 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 77
Розміри
Довжина 1.80
Ширина 1.80
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Алмазна насадка - незамінний інструмент для професійного нарощування нігтів технікою гелевого покриття. А особливо зручно використовувати її для обробки кутикули, зокрема з цилиндрами закругленими. 

Завдяки високоякісному алмазному напилюванню на поверхні насадки забезпечується швидке та безболісне видалення рогового шару шкіри навколо нігтьової пластини. Більш того, малі розміри насадки та її циліндрична форма дозволяють надійно укріпити на техніці нігтьові пластини під час роботи з кутикулою.

Особливою перевагою алмазної насадки з синьою насічкою 880/025B є те, що цей інструмент підходить для всіх типів шкіри навколо нігтів. Завдяки закругленим краям циліндра, насадка не травмує шкіру під час роботи. Крім того, синя насічка на поверхні насадки дозволяє краще контролювати процес роботи та отримати більш точний результат.

Отже, алмазна насадка з циліндром закругленим та синьою насічкою 880/025B є незамінним інструментом для професійного нарощування нігтів технікою гелевого покриття. Вона дозволяє швидко та безболісно видалити роговий шар шкіри кутикули, що підвищує якість та тривалість покриття. Вибір цієї насадки дозволить працювати з максимальним комфортом та ефективністю.