Наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Merry Cristmas "

Код продукту: 15924
Артикул: 1510
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Опис

Наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1510
Перегляди 1247
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Новорічні свята - це завжди весело та радісно. Не тільки діти, але й дорослі, з нетерпінням чекають на ці свята, щоб відсвяткувати їх разом з родиною та друзями, а також зробити приємні подарунки один одному.

Зокрема, один з найпопулярніших новорічних елементів - це "Merry Christmas" - наклейка на нігтях. Ця наклейка виготовлена таким чином, що може доповнити ваш образ на Різдво або Новий Рік. Якщо ви не хочете вдягати собі весь вечір костюм красних носків та оленів, то ця наклейка дуже допоможе вам.

Найбільш популярним дизайном є наклейка з написом "Merry Christmas". Ця наклейка може бути виготовлена з різних матеріалів, таких як акрил та штучна шкіра. Вона дуже зручна, оскільки може надіти на будь-який ніготь з великою легкістю. Також, її можна легко видалити, щоб пізніше перехідне до іншого оформлення нігтів.

Наклейки "Merry Christmas" можна комбінувати з іншими елементами, такими як глітер, різні кольори та лаки для нігтів. Якщо ви не хочете, щоб ваше Різдво було завжди однаковим, то можна використовувати різні дизайни та кольори, щоб створити свій власний оригінальний образ.

Отже, якщо ви бажаєте додати трохи новорічного настрою своєму образу, то можна використовувати наклейку "Merry Christmas". Вона допоможе вам бути в красивому настрії та зробить ваш образ неповторним. Нехай ваші свята будуть незабутніми та яскравими!