наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Чорно-білі іграшки "

Код продукту: 15923
Артикул: 1032
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1032
Перегляди 1280
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейка новорічна "Чорно-білі іграшки" - це чудовий декор для нігтів, який допоможе Вам створити святковий настрій на вечірці або святкуванні Нового року. 

Ця наклейка виконана в сміливому чорно-білому кольоровому відтінку, що додає їй оригінальності та стильності. На наклейці зображені різноманітні іграшки, які доповнять Ваш образ та підкреслять Вашу індивідуальність. 

Ці наклейки легко наносяться на нігті. Вони маленькі, тому Ви можете вибрати, які саме елементи декору хочете використовувати та яку композицію створити. Завдяки тому, що наклейки не займають багато місця та швидко наносяться на нігті, Ви можете використовувати їх для створення різних декоративних ефектів та експериментувати зі своїм образом. 

Наклейки для нігтів зроблені з якісного матеріалу, тому вони довговічні та не втрачають своєї краси протягом тривалого часу. Забезпечте собі святковий та модний образ з наклейкою новорічної "Чорно-білі іграшки". 

Ви можете замовити цю наклейку в інтернет-магазині чи придбати в магазинах косметики та аксесуарів для нігтів. Вона може стати чудовим подарунком для Ваших друзів та близьких. 

Отже, якщо Ви хочете створити святковий настрій та додати оригінальності до свого образу, не вагайтеся та використайте наклейку новорічну "Чорно-білі іграшки". Вона точно зробить Ваші нігті стильними та святковими.