наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна "Тигреня "

Код продукту: 15920
Артикул: 3284
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3284
Перегляди 1272
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Радісна новина для всіх, хто полюбляє створювати новорічний настрій і дбавити про своє зовнішнє оформлення. Новинка від креативних дизайнерів - наклейка новорічна "Тигреня". Це маленьке додає витонченості та магії будь-яких святкових вбрань і робить їх більш ексклюзивними та красивими.

Наклейка зображує тигреня в милому та забавному стилі з чорними смужками та мордашкою, яка не може залишити байдужим жодного любителя тварин. Що стосується розміру, то наклейка дуже компактна та маленька, тому легко може застосовуватися на будь-яких поверхнях. Крім того, це можливо робити як вдома, так і в нирках, або на відпочинку.

Використовуючи наклейку новорічну "Тигреня", можна прикрасити свої нігті, де вона буде виглядати надзвичайно харизматичною та заворожуючою. Також, вона може бути вжита в інших місцях, де хочеться дати світові деякі квітки свого стилю. 

Багато людей обожнюють використовувати різні декоративні аксесуари, а з наклейкою новорічною "Тигреня" буде дуже легко змінити свій зовнішній вигляд і надати йому святковості та атмосфери свята. Така деталь може привернути увагу та підкреслити вашу особистість та індивідуальний стиль.

Отже, якщо ви хочете додати в своє життя трохи гармонії та світла, зробіть вибір на користь наклейки новорічної "Тигреня". Вона додасть яскравості та святковості до будь-якого образу. Це хороший спосіб, щоб виглядати більш привабливо у будь-який день, а особливо в час свят та новорічних свят.