наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Подарунки "

Код продукту: 15917
Артикул: 1259
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1259
Перегляди 1249
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейка новорічна "Подарунки": простий і ефективний декор для ваших нігтів

Вітаємо всіх любителів нарощування нігтів та декорування їх! Сьогодні ми хочемо розповісти вам про новорічну наклейку "Подарунки", яка стане чудовою прикрасою для вашого манікюру.

Наклейка "Подарунки" - це дрібний, проте дуже ефективний елемент декору для нігтів. Вона виготовлена з якісних матеріалів, які забезпечують її довговічність та яскравість кольору. Ця наклейка є гарним доповненням до будь-якого манікюру, зокрема до новорічного.

Основна перевага наклейки "Подарунки" - її простота в застосуванні. Вам не потрібно бути професійним майстром манікюру, щоб довести свій манікюр до ідеалу. Достатньо наклеїти наклейку на становлену поверхню нігтів, а потім зафіксувати її лаком.

Наклейка "Подарунки" може бути використана не лише для веселих та яскравих новорічних манікюрів, а й для більш класичних та делікатних варіантів. З маленькою наклейкою ваш манікюр стане ще більш привабливим та завершеним.

Отже, якщо ви шукаєте простий і ефективний спосіб прикрасити свій манікюр, зверніть увагу на новорічну наклейку "Подарунки". Вона не тільки стане відмінним елементом декору, але й подарує вам чудовий настрій на цілий день. Будьте відвертими в своїй творчості і отримуйте задоволення від краси та доглянутості своїх нігтів.