наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Чорно-білі сніжинки з оленями "

Код продукту: 15915
Артикул: 1626
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1626
Перегляди 1249
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Новорічна атмосфера завжди принесе у наші оселі чудовий настрій та радість. І для того, щоб створити цю атмосферу, треба зробити певні підготовки, такі як на всі святкові дні. Одним з найважливіших елементів прикрас, пов'язаних з Новим роком, є наклейки на нігті. Наклейка новорічна "Чорно-білі сніжинки з оленями" - це дуже цікава та стильна прикраса для нігтів, яка допоможе створити неповторний святковий образ.

Ця наклейка зображає чорно-білі сніжинки, які розсіюються по всьому нігтьовому поля, а також оленів, які додають цьому зображенню неймовірної частини атмосфери та затишку. Її розміри дуже маленькі, що дозволяє водночас зробити декілька варіантів декорування нігтів на свій вибір.

Для того, щоб нанести ці наклейки на свої нігті, не потрібно бути професійним майстром манікюру. Досить підготувати нігті до процедури, нанести базовий лак, дочекатися його висихання та приклеїти наклейки на відповідні місця на нігті. Після цього вже можна нанести верхній лак, щоб зробити дизайн ще більш стійким та яскравим.

Наклейка новорічна "Чорно-білі сніжинки з оленями" дозволяє створити святковий настрій не тільки на дорогих фешен локаціях, а й у домашніх умовах. Її можна використовувати не тільки на святкову вечірку до Нового Року, але й на будь-яку іншу урочистість, на приклад, на весілля, щоб додати більше настрою та веселості.