наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна " Сніжинки "

Код продукту: 15914
Артикул: 3319
Залишок на складі: немає в наявності
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
2 купили
2 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3319
Перегляди 1246
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Новий рік - чудове свято, яке незмінно зігріває серця своїми приємними і спогляданнями широкої різноманітності святкових аксесуарів. Одним з них є і новорічна наклейка "Сніжинки", яка чудово підійде для створення неперевершеного новорічного настрою.

Новорічні наклейки - це зручний і економний спосіб зробити свої нігті оригінальними та яскравими. Застосування наклейок є простим і не вимагає великої кількості часу та знань у галузі манікюру. Потрібно лише приклеїти наклейки на обраний поверх, а в результаті отримати вражаюче новорічне декорування всіх нігтів.

Наклейка новорічна "Сніжинки" - чудовий приклад якісного продукту, який можна знайти в багатьох магазинах. Вона має яскравий дизайн та гарно виглядає на будь-якому фоні. Форма сніжинки надає можливість створювати неповторні новорічні малюнки на нігтях. Таким чином, кожний може створити власний індивідуальний дизайн.

Накладання наклейки на нігті не потребує особливих знань і навичок в галузі манікюру. Це може зробити кожна дівчина вдома. Наклейка "Сніжинки" стійка та надійна, що дозволяє насолоджуватись своїм новим дизайном протягом тривалого часу.

Отже, новорічна наклейка "Сніжинки" може стати чудовим доповненням до вашого новорічного образу. Завдяки її простоті та доступності, цей декор стане найкращим вибором для кожної дівчини. Зробіть свій новорічний манікюр неперевершеним з наклейкою "Сніжинки"!