наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна "новорічний ліс"

Код продукту: 15912
Артикул: 3282
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3282
Перегляди 1286
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка "новорічний ліс" - чудовий спосіб додати святкового настрою до своєї іміджу на новорічні свята. Ця наклейка прикрасить ваші нігті та зробить їх унікальними.

Наклейки для нігтів стали дуже популярними останнім часом, адже вони дозволяють створити оригінальний дизайн в декілька простих кроків. Накладної дизайн нігтів з наклейками легкий у виконанні, але водночас вражає своїм ефектом. "Новорічний ліс" - одна з найцікавіших ідей для новорічного манікюру.

Наклейка "новорічний ліс" складається з різнокольорових ялинок та зірочок відтінків білого, срібла та золота. Кожна наклейка має різний розмір, що дозволяє створити різні комбінації. "Новорічний ліс" гармонійно поєднується з лаком на нігтях будь-якого кольору, а особливо ефектно виглядає на темному тлі.

Як наклеювати наклейки? Дуже просто! Спочатку ви повинні нанести лак на нігті і дати йому висохнути. Після цього оберіть наклейки за власним смаком і приклейте їх на нігтьову пластину. Нашарпуйте їх зубочисткою або паличкою для манікюру і нанесіть фіксуючу базу або топ на нігті.

Варіантів використання наклейки багато. Ви можете приклеїти її на всі нігті, створивши повноцінний новорічний манікюр. Або ж приклеїти наклейки тільки на навколонігтьову зону, щоб додати більше святкового настрою. На вибір за вами!

Отже, якщо ви хочете створити оригінальний новорічний манікюр, наклейка "новорічний ліс" - чудовий варіант для вас. Вона легко наноситься і додає святкового настрою до вашого образу. Тож не гайте часу, обирайте яскраві наклейки та створюйте неповторність на своїх нігтях.