наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна Настрій

Код продукту: 15771
Артикул: 1256
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,29 €
0,32 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1256
Перегляди 1246
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Новорічне свято - це завжди чудовий настрій та затишок у домі. Настав час прикрасити усе навколо новорічними аксесуарами, серед яких не можна забувати про нігті. Новорічна наклейка "Настрій" допоможе створити святковий настрій та підкреслити картинку новорічного декору.

Новорічна наклейка "Настрій" - це маленький деталь, яка здатна зробити чарівний настрій та додати видатності візуальному образу. Наклейки виготовляються з матеріалу, що легко застосовується і не викликає алергічних реакцій. Вони легко приклеюються до нігтів та не втрачають колір в процесі носіння.

Візерунок новорічної наклейки "Настрій" складається з елементів, які асоціюються зі святом: сніжинок, гірлянд, ялинок, мандаринів. Яскраві кольори та деталі наклейки роблять його дуже яскравим та святковим.

Щоб застосувати наклейку, спочатку потрібно підготувати поверхню нігтів. Нігтьова пластина повинна бути чистою та сухою. Потім потрібно взяти наклейку новорічного візерунку та прикласти її до поверхні нігтів. Обрізати непотрібні кутики та поступово змочувати їх водою, щоб утворились маленькі бугорки. Далі потрібно зачекати, поки наклейка висохне та стане чіткою.

Новорічна наклейка "Настрій" - це прекрасний спосіб створити новорічний настрій на нігтях. Використовуючи ці наклейки, можна створити оригінальний та святковий дизайн. Вони прекрасно підійдуть до будь-якого одягу та взуття на новорічну вечірку та нагадають про можливості віри у казки та нові початки.