наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейка новорічна чорно-білі сніжинки чорно-білі сніжинки

Код продукту: 15770
Артикул: 1521
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1521
Перегляди 1277
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка новорічна чорно-білі сніжинки - унікальний і надзвичайно стильний декор для нігтів, який дозволяє створити неповторний образ на святкові дні. Ці маленькі водні наклейки чарівним чином перетворюють звичні нігті на стильні та ексклюзивні.

Наклейки на нігті – це простий, швидкий та водночас ефективний спосіб прикрасити свої нігті, який може використовуватися навіть вдома. Найбільш популярні наклейки на нігті - це водні наклейки, які наносяться за допомогою води та дозволяють створювати неповторні малюнки і дизайни на нігтях. 

Новорічна чорно-біла сніжинка доповнить Ваш образ на Різдво або Новий Рік та надасть вам затишний та зимовий вид. Наклейки легко видаляються та не залишають слідів на нігтях, тож можна змінювати дизайн нігтів щоразу під час зміни настрою та насправді суттєво змінювати свій образ.

Чорно-білі сніжинки - це також універсальний дізайн, який підійде до будь-якого вбрання. Оригінальна прикраса на нігтях дозволить покращити настрій і створить святкову атмосферу. 

У подарунковій упаковці маленькі водні наклейки новорічна чорно-біла сніжинка - це прекрасний подарунок для друзів або близьких, який стане оригінальним витвором мистецтва на їх нігтях. 

Не відмовляйте собі у задоволенні від новорічних свят і створіть свій унікальний святковий образ з маленькими водними наклейками новорічна чорно-біла сніжинка на своїх нігтях!