наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Наклейки новорічні Зимовий пейзаж

Код продукту: 15768
Артикул: 3298
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Опис

наклейки на водной основе с новогодними изображениями

Характеристика
Характеристика
Артикул 3298
Перегляди 1361
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Збережіть святковий настрій на вашому манікюрі з новорічними наклейками на нігті з зимовим пейзажем! Ці маленькі деталі додають святкового настрою вашому манікюру та надають йому стильного вигляду.

Новорічні наклейки для нігтів доступні в різних варіантах та розмірах. Вони дуже прості в застосуванні та можуть бути використані як для професійного, так і домашнього манікюру. Завдяки їх водостійкості, вони можуть протриматися на вашому манікюрі до 2-3 тижнів.

Зимовий пейзаж - один з найбільш популярних варіантів новорічних наклейок. На них зображені засніжені дерева, ковзани на ковзанці, ялинки зі снігом та багато інших елементів, які нагадують про зимове свято.

Що стосується дизайну, то з новорічними наклейками на нігті можна бути творчим та експериментувати. Їх можна додавати як на всі нігтьові пласти, так і окремі нотки на один-два пальці. Також можна комбінувати з іншими видами нарощування нігтів, наприклад, з гель-лаком, різними фоловерами та іншими декоративними елементами.

Користуючись новорічними наклейками з зимовим пейзажем, ви можете легко підкреслити свій святковий стиль, як на роботі, так і на святковій вечірці з друзями. Вони стануть чудовим доповненням до вашого образу, надаючи йому стильного та святкового вигляду. Тож не зволікайте та прикрасьте свій манікюр новорічними наклейками з зимовим пейзажем!